Stress, vermoeidheid, depressie of burn-out

Onze 24-uurs maatschappij vraagt veel van ons. Soms leidt dit tot stress. Acupunctuur helpt om een gezonde balans te vinden.

acupunctuur helpt bij burn-out

In onze 24-uurs maatschappij is veel mogelijk. Maar tegelijkertijd vraagt het ook veel van ons. Soms lukt het niet om te voldoen aan de steeds hogere eisen die het werk, het gezin of het sociale leven aan ons stelt. Dit leidt tot stress en vermoeidheid, en soms tot een depressie of burn-out. Allerlei spanningen in het lichaam, variërend van hoofdpijn, nekklachten, slaap- en concentratiestoornissen tot emotionele problemen zijn het gevolg. Naarmate de stress of de neerslachtigheid langer aanhoudt, zal het lichaam en de geest steeds meer uitgeput raken en nog meer klachten geven.

Acupunctuur kan helpen deze vicieuze cirkel te doorbreken. De behandeling zal zich richten op het brengen van fysieke en mentale rust. Daarnaast is het herstellen van de balans tussen spanning en ontspanning belangrijk. Er is veel aandacht voor een goede doorstroming van energie en bloed. Dit geeft ook een boost aan vitaliteit en zelfvertrouwen 

Heeft u vragen over de mogelijkheden van acupunctuur?

Bel Caren Wijnheijmer op nummer 06 36482913 of mail naar caren@acupunctuurwijnheijmer.nl